Autokuvaus

Auto 3D ExpressStudio

Mallistomme uutuus tuottaa autosta napin painalluksella korkealaatuisen 3D valokuvan. Järjestelmä soveltuu myös moottoripyörien, mönkijöiden, veneiden ja huonekalujen 3D-kuvaamiseen.

Jokainen käytetty ajoneuvo on yksilö. Korkealaatuisesta 3D kuvasta asiakas saa ajoneuvosta ja sen kunnosta tarkan ja totuudenmukaisen käsityksen jo verkkokaupassa tapahtuvan tarkastelun perusteella. Halutun ajoneuvon löytäminen on helpompaa ja kaupan toteutuminen todennäköisempää.

Koska jokainen ajoneuvoyksilö täytyy kuvata erikseen, kuvattavaa kertyy väistämättä paljon. Tästä syystä Pixmoorin järjestelmäkehityksessä on annettu runsaasti painoarvoa automatiikalle, prosessin sujuvuudelle ja virheiden välttämiselle.

Henkilöauton kuvaukseen mitoitetun laitteen tilantarve on n. 600x800x400 cm. Laite toimitetaan käyttövalmiiksi asennettuna.

Eräs Auto 3D ExpressStudion ainutlaatuinen ominaisuus on useamman kameran käyttö. Näin saadaan tuote kuvattua useammasta eri korkeusasemasta, mikä tuo katselukokemukseen uuden ulottuvuuden. Tyypillisesti autokuvauslaitteessamme on 3 tai 4 kameraa.

Lisäksi pystymme tuottaamaan kuvaan ovet auki/kiinni toiminnon. Esimerkkinä tästä on ylläolevissä mallikuvisssa toinen punaisen VW Polon kuvista.

Laitteessa on tasainen, kattava valaistus jossa on kiinnittetty runsaasti huomiota totuudenmukaiseen värintoistoon.

Tuotetiedon käsittelyssä avainasemassa on että jokainen tuote on identifioitu yksikäsitteisesti. Pixmoor suosittelee ajoneuvokuvien identifioimista VIN koodilla joka löytyy viivakoodina lähes kaikista ajoneuvoista tai niiden papereista. Toki esimerkiksi liikkeen sisäisen koodin käytto on mahdollista. Kun viivakoodi on luettu, se kulkee aina taustajärjestelmissä kuvien mukana ja sitä voidaan käyttää esimerkiksi hakuihin ja kuvien nimeämiseen.

Kuvauslaitteen ohjaaminen tapahtuu myös viivakoodeilla jotka löytyvät laitteen kyljestä. Sen lisäksi että se on helppoa ja kätevää, se kehittää kuvaushenkilöstölle rutiinin viivakoodien jatkuvaan lukemiseen.

3D kuvien jatkokäsittely prosessissa tapahtuu helppokäyttöisellä web-sovelluksella. Sovelluksella voidaan suorittaa kuvien hyväksyntä, poistaminen, lähettäminen kohdejärjestelmään ja muut tarvittavat toiminnot.

Mikäli kuvien hallinta halutaan suorittaa muulla tavalla, esimerkiksi kaupan omalla PIM järjestelmällä, on sitä varten API rajapinnat joilla kuville voidaan tehdä kaikki mitä Pixmoorin omalla sovelluksellakin.

OTA YHTEYTTÄ! Teemme teille tarjouksen aikaa säästävästä ja laadukkaasta ratkaisusta, jolla verkkokauppanne erottuu kirkkaasti perinteisestä.