Referenssit

PixMoor ExpressStudio teknologiaa hyödyntävät jo lukuisat merkittävät tavaratalot sekä vaatteiden, varaosien ja valaisinten myyjät. Nopea ja laadukas tuotekuvaus-studiomme on palvellut lukuisia elektroniikan, pyörien, vaatteiden ja monien muiden merkkituotteiden valmistajia ja myyjiä.

 

Kokkolan Halpa-Halli

Halpa-Halli on Suomen toiseksi suurin halpamyymäläketju, jonka uutta verkkokauppaa varten kuvattiin 20.000 tuotetta neljässä kuukaudessa.

Proxel

Raskaan kaluston maahantuontiin sekä jälleenmyyntiin erikoistunut Proxel kuvaa tuotteensa oman henkilökunnan voimin. PixMoor kuvausratkaisun avulla julkaisuvalmiit kuvat siirtyvät suoraan verkkokaupan ylläpitäjälle.

Veke

Voimakkaasti kasvava huonekaluverkkokauppa kuvaa kalusteet PixMoorin toimittamalla järjestelmällä omalla varastollaan ja säästää merkittävästi kuljetuskustannuksissa.

SLO

Suomen suurin sähkötarviketoimittaja SLO hyödyntää verkkokaupassaan PixMoor 3D-tuotekuvausta.

Tunturi

1922 perustettu suomalainen polkupyörien ja kuntolaitteiden valmistaja Tunturi käyttää PixMoorin kuvauspalvelua polkupyörien 360-kuvaukseen.

OTA YHTEYTTÄ! Teemme teille tarjouksen aikaa säästävästä ja laadukkaasta ratkaisusta, jolla verkkokauppanne erottuu kirkkaasti perinteisestä.