Markkinoiden nopeimmat tuotekuvaukset.

Kuvauspalvelumme tuottaa syvätyt ja verkkokauppaan valmiit tuotekuvat still- tai 3D-kuvina. Laadukkaat kuvat toimitetaan julkaisuvalmiina jopa samana päivänä, kun ne saapuvat meille.

Verkkokaupassa hypistelykokemus on luotava laadukkailla ja realistisilla kuvilla. Ammattimaiset tuotekuvat nostavat verkkokaupan myyntiä, vähentävät palautuksia ja viestivät tuotteiden korkeasta laadusta.  Tehokkain tapa lisätä verkkokaupan konversiota ja vähentää palautuksia on julkaista jokaisesta myynnissä olevasta tuotteesta arvoisensa kuvat.

Lähetä tuotteesi meille kuvattavaksi – me hoidamme loput. Käytössä olevan tekniikkamme ansiosta olemme tuotekuvauksessa markkinoiden tehokkain toimija. Pystymme hoitamaan jopa suuret kymmenien tuhansien tuotteiden kuvausprojektit, myös 3D:nä. Pyydä tarjous niin laitetaan yhdessä verkkokauppanne tuottamaan! Pyydä samalla tarjous myös tuotetiedon rikastamisesta.

Still-kuvat

3D- / 360° -kuvat

Vaatteiden kuvaus

Toimintaohjeet

document icon

1. Jätä meille yhteystietosi

Teemme tarjouksen tuotemäärän ja kuvaustarpeiden perusteella.

document icon

2. Lähetä tuotteet meille

Ilmoitamme sähköpostitse, kun olemme vastaanottaneet tuotteet. Voit myös sopia tuotteiden noudosta.

document icon

3. Kuvien toimitus

Kuvaamme tuotteet usein jo samana päivänä. Syvätyt ja tuotekoodilla nimetyt kuvat ovat helposti ladattavissa palvelimeltamme.

document icon

4. Palautamme tuotteet

Tuotteiden palautus tapahtuu heti kuvausten jälkeen.

OTA YHTEYTTÄ! Teemme teille tarjouksen aikaa säästävästä ja laadukkaasta ratkaisusta, jolla verkkokauppanne erottuu kirkkaasti perinteisestä.