Tuotteet

Vuokraamme ja myymme markkinoiden edistyksellisimpiä tuotekuvauslaitteistoja. Laitteiden avulla saatte kätevästi otettua tasalaatuiset ja ammattimaiset kuvat tuotteistanne. Tuotteiden kuvausnopeus moninkertaistuu ja saavutatte huomattavia kustannussäästöjä heti laitteen käyttöönottopäivästä alkaen. Kaikki laitteemme rajaavat, syväävät ja siirtävät tuotekuvat automaattisesti palvelimellenne. Kuvat nimetään esimerkiksi kuvauksen yhteydessä viivakoodilukijalla skannatulla tuotekoodilla.

Uusimman teknologian avulla tuotteenne ovat verkkokaupassa kilpailijoitanne nopeammin. Välittömien kustannussäästöjen ja kuvauslaadun kohottamisen lisäksi automaatio vähentää kuvausprosessin aikana tapahtuvia harmittavia työskentely- ja tiedonkäsittelyvirheitä.

Laite soveltuu hankittavaksi, mikäli kuukaudessa kuvataan yli 150 tuotetta. Mikäli kuvaustarve on tätä pienempi suosittelemme tutustumaan kätevään kuvauspalveluumme.

GS1 ExpressStudio 3D

Mallistomme lippulaiva tuottaa jopa 75cm kokoisesta tuotteesta korkealaatuiset GS-1 standarding mukaiset 3D- ja still-kuvat nopeaan tahtiin yhdellä napin painalluksella. Laitteessa on viisi järjestelmäkameraa, pyörivä alusta, kattava tasainen valaisu ja integroitu tietokone sekä tukeva jalusta. Laite sisältää kaiken tarvittavan kuvauksen aloittamiseen – vaikka heti!

Laitteen koko on 150*130*115cm (L*K*S).

ExpressStudio Still

Mikäli tuotteista tarvitaan etupäässä vain still-kuvia, suosittelemme ExpressStudio Still -laitetta, joka tuottaa julkaisuvalmiit kuvat jopa 60-70 tuotteesta tunnissa! Laitteessa on kolme järjestelmäkameraa, kattava tasainen valaisu ja integroitu tietokone sekä tukeva jalusta. Laite on virtajohdon ja nettikaapelin kytkemistä vaille valmis käyttöön otettavaksi.

116*92*79cm (L*K*S), max 60cm tuotteille.

150*130*115cm (L*K*S), max 100cm tuotteille.

ExpressStudio Flat

Tasokuvauslaite soveltuu etenkin vaatteiden nopeatempoiseen kuvaamiseen. Tuote asetetaan tasolle ja painetaan nappia – järjestelmämme hoitaa loput. Tasolla voi kuvata vaatteiden lisäksi muitakin tuotteita aina 95cm x 110cm kokoluokkaan asti. Laite voidaan myös asentaa pystyyn, jolloin vaatteiden kuvaus onnistuu myös henkarissa tai valokuvaustorson yllä. Laitteesta on helposti tehtävissä myös kookkaampi versio.

Laitteen koko on 135*220*150cm (L*K*S).
Laitteen mukana toimitetaan jalusta.

ExpressStudio Magnum

Valikoimastamme löytyy ratkaisuja myös suurempien tuotteiden kuten polkupyörien, huonekalujen ja moottoriajoneuvojen still- ja 360-kuvaamiseen. Asiakkaan omiin tiloihin rakennettu kuvausjärjestelmä tuo merkittäviä työvoima- ja logistiikkakustannussäästöjä. Paikallinen automatisoitu tuotekuvaaminen tuo kilpailuetua ja tehostaa varaston kiertoa.

 

OTA YHTEYTTÄ! Teemme teille tarjouksen aikaa säästävästä ja laadukkaasta ratkaisusta, jolla verkkokauppanne erottuu kirkkaasti perinteisestä.